چرا دکل مهاری Guyed یا سری G پر فروش هست؟

دکل های مهاری را اصطلاحا با مدل های G25، G35، G45، G55، G65، G80 نام می برند اما معروف ترین و پر استفاده ترین نوع آن سه وجهی(G35) و چهار وجهی(G45) می باشد.

حرف G در مقابل عدد نشان دهنده قاعده دکل مهاری می باشد که به طور مثال در دکل G35 یعنی فاصله لوله های اصلی از یکدیگر ۳۵ سانتیمتر و در دکل G45 این فاصله ۴۵ سانتیمتر می باشد. بدنه اصلی دکل از لوله و میلگرد ساخته شده و توسط سیم مهار مفتولی به زمین و یا تکیه گاه مستحکم دیگری متصل می گردد. نصب مهاری در ارتفاعات مختلف معمولا به صورت دستی و با استفاده از ابزار مخصوص این کار انجام می گیرد.

دکل‌ های مهاری سری G مخصوصا G35 به دلیل وزن کم و سهولت نصب و ارزان قیمت بودن دارای مزایا و کاربردهای زیادی می باشد و در مکان‌هایی که فضا با امکان زاویه بندی مناسب جهت نصب مهاری ها موجود باشد استفاده می‌گردد. اغلب در شبکه تلفن همراه جهت نصب آنتن ها و تجهیزات رادیویی، بی سیم و شبکه‌های رایانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دکل‌های مهاری قابلیت نصب بر روی سازه های ساختمانی ،پشت بام منازل و ادارات و سوله های صنعتی را دارند.

در مناطق شهری با نصب دکل بر روی سازه که خود عامل افزایش ارتفاع دکل می گردد مزیت بسیار خوبی جهت نصب آنتن و تجهیزات رادیویی و وایرلس در ارتفاع بالا بدست می آید. این نوع دکل‌ها در صورتی که روی زمین نصب گردند نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارند. به خاطر سبکی وزن، بهای این دکل‌ها کمتر از دکل‌های دیگر بوده و نصب آنها ساده و کم هزینه بوده و سرعت نصب آن بسیار بالاست.البته شایان ذکر است که جهت نصب این دکل ها باید فونداسیون مناسبی با در نظر گرفتن ارتفاع دکل و محل نصب آن اجرا گردد.

دکل‌های مهاری به دلیل سبکی بیشتر در پشت بام‌ها نصب می‌شوند و در هر 9 متر (یا 6 متر) به وسیله سیم مهار فولادی از سه جهت با زاویه 120 درجه مهار می‌شوند. دكل های مهاری از تعدادی سكشن 3 متری كه به صورت نر و ماده بر روی یكدیگر سوار شده و هر سكشن از یک بدنه لوله ای و اتصالات میلگردی که از طریق جوش CO2 بهم متصل شده اند تشکیل شده است .سکشن ها (قطعات 3 متری) بصورت مثلثی شکل بوده و هر سکشن طبق استاندارد دارای 8 ردیف پله جهت افزایش مقاومت و ایستایی دکل و همچنین سهولت برای بالا رفتن از آن طراحی شده است .

دکل مهاری G35 سه وجهی بوده و قابلیت این را دارد که ارتفاع ۱۵ تا ۳۰ متری را پوشش دهد. جنس فونداسیون آن بتنی است. چنانچه میلگرد آن ۸ میلیمتری آن باشد تا ارتفاع ۱۵ متر و در صورتی که میلگرد به کار رفته در دکل ۱۰ میلیمتری باشد می‌توان آن را تا ارتفاع ۳۰ متر نصب کرد.  نصب دکل G۳۵ معمولا برای مواردی مثل نصب انواع دوربین‌های کنترل کننده محیط، ایستگاه‌های هواشناسی و ایستگاه‌های ارتباطات رادیویی کاربرد دارد.

مزایا و معایب دکل های مهاری سری G:

  • وزن کم
  • قیمت ارزان
  • نصب آسان
  • قابلیت نصب بر روی پشت بام خانه ها

معایب  :

  • اشغال فضای زیاد
  • ظرفیت بارگذاری کم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *